Translate

torsdag den 6. oktober 2016

Pebble smartwatch En mindre stresset morgen


På grund af mine nedsatte eksekutive funktioner (læs evt mit tidligere indlæg om dette) bruger jeg mange mentale kræfter på de ting som de fleste bare gør uden, at tænke sønderligt meget over det, og fordi jeg heller ingen tidsfornemmelse har, så har mine morgener altid været en stressende og trættende affære. Og med fare for at lyde som en dårlig reklame, så har jeg nu fundet en løsning på det. Nemlig et Pebble Smartwatch.


Et smartwatch fungere ved at være forbundet til mobilen via bluetooth. Man installere apps'ne via Pebble mobil app.

En af de apps jeg er rigtig glad for hedder Rutine Builder. Den fungere på den måde at jeg via min mobil laver en række skemaer som jeg derefter synkronisere med mit ur
MORGEN RUTINE DEL 1
MIN
Tage medicin
20
Stå op
3
Nattøj på sengen
1
Toilet
3
Tøj til vask
1
Åbne til fuglen
3
Finde tøj frem
5
GÅ TIL BAD el. MORGEN RUTINE DEL 2
1
MORGEN RUTINE DEL 2
MIN
Evt. Tørre shampoo
3
Evt. Vaske med vådservitter
3
Deodorant og parfume
1
Underbukser
1
Top
1
bukser
1
Skjorte
4
Tænde glattejern
1
Børste hår
3
Ordne pandehår
2
Smide gamle linse æsker ud
1
Finde nye linser
1
Vaske hænder
2
Åbne æsker
1
Linser i øjnene
3

Jeg bruger mest routine builder om morgenen, da det er der jeg er mest stresset ( dog har jeg tænkt mig at lave en til når jeg skal i seng, da det godt kan tage lang tid for mig. 

Det første jeg gør når jeg vågner om morgnen kl. 9 er at tænde for programmet og så følger jeg uret slavisk indtil jeg skal ud af døren kl. 11.30 Alt hvad jeg skal er tastet ind i mit skema også hvordan jeg får morgen mad. Noget jeg ellers godt kan have svært ved at overskue.
  
En af de rigtige smarte ting ved netop Pebbles smart watch er at det er vandtæt, så jeg kan også have det på i badet. 

Jeg har tilmed lavet en der hedder gå til bussen, den har jeg sat til 20 min, selvom det kun tager omkring 5 minutter, men d jeg ingen tidsfornemmelse har, så ved jeg ikke hvordan 5 min føles, så jeg følte ofte at jeg var ved at komme for sent til bussen. På den her måde føler jeg mig ikke stresset.Udover at jeg bruger mit Pebble til rutine builder, så bruger jeg et også som vækkeur, det vibrere nemlig så jeg bliver ikke så forskrækket, som når det almindelige ur ringer.


Som en ekstra sjov og noget nørdet ting, så har jeg fundet et speciel Doctor Who watch face ( her er en lille film som viser det specielle ) faktisk er jeg bedre til at se klokken på det ur, end på et almindeligt digital ur.

Det var vist hvad jeg lige  kunne finde ud af, at skrive om mit ur. Har I/du nogel spørgelsmål så svare jeg gerne på dem :-)
Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Søg i denne blog

Sidevisninger i alt